Från golv till tak

Därför ska du skaffa en allriskförsäkring

Om du råkar sätta dig på dina glasögon eller tanka fel bränsle i bilen är det bra att ha en allriskförsäkring. Den ger ersättning för plötsliga och oförutsedda skador som du orsakar på dina eller någon annans saker. Det är en tilläggsförsäkring till hemförsäkringen.

En allriskförsäkring, även kallad drulleförsäkring, är en tilläggsförsäkring till hemförsäkringen och den är väldigt bra att ha när det uppkommer plötsliga och oförutsedda skador. En drulleförsäkring är extra bra att ha när du flyttar till hus och ska renovera. Tänk om du råkar ha sönder något av misstag, då täcker försäkringen skadan. Är du intresserad av en allriskförsäkring ska du kolla här https://www.gofido.se/tillaggsforsakring/allrisk/ och läsa mer om allriskförsäkring är något för dig. När du tecknar deras allriskförsäkring gäller den när du befinner dig i Norden och om du reser någonstans i världen, då gäller den i 30 dagar.

Allriskförsäkring är ett nödvändigt skydd för dina saker

House,Model,With,Real,Estate,Agent,And,Customer,Discussing,ForDrulle betyder i stort att du varit klantig och haft sönder något. Försäkringen ger dig ersättning om du råkar skada dina egna eller någon annans prylar. Det kan vara att du glömmer mobilen på biltaket och kör iväg, tankar diesel istället för bensin i bilen eller spiller kaffe i din bärbara dator. En olycka händer väldigt lätt och att då ha en försäkring som kan ge ersättning för din klantighet är guld värt, speciellt om det är något dyrt som gått sönder.

Bra att tänka på

Tänk på att en skada som kunde ha gått att förutse och förhindra oftast inte täcks av an allriskförsäkring. Samma sak gäller om du på något sätt är oaktsam eller framkallar en skada med flit. Det är viktigt att du kan beskriva vad som har hänt med dina saker på ett trovärdigt sätt för att få ersättning. Du betalar också en självrisk varje gång du nyttjar försäkringen.

Scroll to top