Från golv till tak

Passa på att shoppa inredning under Black Friday

De flesta som renoverar hemma vet att det kostar pengar och ofta betydligt mer än budgeterat. Då kan det vara extra smart att hålla koll på rabatter, rea och återkommande erbjudanden för att ha råd med den roligaste biten – nämligen inredningen. Håll därför ögon och öron öppna för att inte missa fördelaktiga klipp.

Den som letar efter att spara en rejäl slant på inredning ska ha extra koll på sidor som https://www.nolhagahem.se/sv/articles/306/black-friday-black-weeks där Nolhaga Hem har förberett massor av kanonerbjudanden under Black Week och Black Friday. Som kund kommer du att hitta prissänkta varor i form av textilier och inredning till såväl barnrum, som badrum, kök, vardagsrum och sovrum. Missa inte denna härliga prisfest där du har möjlighet att göra rejäla klipp och hitta fördelaktiga erbjudanden under hela kampanjveckan.

Leta efter de bästa klippen

När plånboken är tunn efter en kostsam renovering kommer Black Week som en skänk från ovan. Du behöver inte förhandla med dig själv om vare sig kvalitet eller prislapp om du tar del av kampanjpriserna utan att förlora fokus i readjungeln.

”Nästan hälften av svenskarna tänker handla på Black Friday”, skriver Dagens Nyheter om hur cirka 47 % av befolkningen tänker spara pengar på alltifrån kläder till inredning och julklappar.

Sedan 2013 inleder detta fenomen från USA julhandeln och det finns flera fördelar med att hålla koll på önskade föremål och saker som du nu kan hitta betydligt billigare. Du kan också spara pengar genom att jämföra olika erbjudanden med varandra för att få det bästa priset.

Scroll to top